Blog

Gaming Microsoft Nintendo PC PlayStation Uitgelicht

Vacature alert: Redacteur – Gaming

Kom jij het team van Gamesight versterken?

Lees meer
Gaming Microsoft PC PlayStation Uitgelicht

Deze maand in Red Dead Online: Bonussen voor specialistenrollen, gratis community-outfit, en meer

Ontvang bonussen voor alle specialistenrollen in Red Dead Online, verdien 4x XP in de Featured Series, en meer Naturalists en Collectors verdienen extra veel aan de zeldzaamheden die ze overal vinden, bijvoorbeeld in.

Lees meer
Gaming Microsoft PC PlayStation Uitgelicht

Bungie onthult The Final Shape – Destiny 2’s epische einde

Limburg, 29 april 2024 – Bungie, de gevierde ontwikkelaar van de iconische shooter Destiny 2, staat op het punt een nieuw hoofdstuk te openen met de langverwachte uitbreiding genaamd The.

Lees meer
Gaming PC PlayStation Uitgelicht

Gerucht: Anonieme Insider onthult: Bungie werkt aan Destiny 3

Een recente lek van een insider, die eerder correcte informatie heeft verschaft, wijst erop dat Bungie momenteel bezig is met de ontwikkeling van Destiny 3. De onthulling kwam naar voren.

Lees meer
Gaming Microsoft PC PlayStation Uitgelicht

Belangrijk Nieuws: Geen Nieuwe Grote Updates Meer voor Battlefield 2042

Het tijdperk van grote content updates lijkt voorbij te zijn voor Battlefield 2042, volgens recente aankondigingen van Byron Beede, de algemeen manager van de Battlefield franchise. Beede heeft onthuld dat.

Lees meer
PlayStation Review Uitgelicht

Review: Expeditions: A MudRunner Game

  Expeditions: A MudRunner Game is een opwindende en uitdagende toevoeging aan het groeiende genre van off-road simulatiespellen. Met zijn focus op realistisch terrein en het overwinnen van obstakels biedt.

Lees meer
Gaming PC PlayStation Uitgelicht

Deze maand in Red Dead Online: Extra beloningen voor Free Roam Events, Call to Arms, Telegram Missions en meer

Het afstruinen van het Wilde Westen in Red Dead Online was nog nooit zo lonend, met tot en met 29 april vier keer zoveel XP voor Free Roam Events.   En daarmee.

Lees meer
Gaming Microsoft PC PlayStation Preview Uitgelicht

GTA Online: The Cluckin’ Bell Farm Raid is speelbaar vanaf 7 maart

  The Cluckin’ Bell Farm Raid, vanaf 7 maart speelbaar in GTA Online   Voer een doordacht plan uit om ongekende corruptie aan het licht te brengen in The Cluckin’.

Lees meer
Gaming Microsoft PC PlayStation Uitgelicht

Deze week in GTA Online: Bonussen voor Drift en Drag Races, driedubbele beloningen voor nieuwe Community Series Jobs, en nog veel meer

We gaan plankgas deze week in GTA Online, want je kunt dubbele GTA$ en RP verdienen met allerlei soorten races, waaronder Drag en Drift Races, op de nieuwste circuits van.

Lees meer
PlayStation Review Uitgelicht

Review: Trucks and logistics

Truck and Logistics Simulator biedt een positieve ervaring, ondanks dat het concept in eerste instantie misschien niet zo boeiend klinkt. Hoewel liefhebbers van het genre wellicht meer opties zouden willen,.

Lees meer